Jehandersprinten

Då va det dags för tävling i nörrköping i helgen. det är mk ramunder som står för tävlingen som kommer avgöras på 5sträckor fördelat på 2ss. Efter mycke övervägande så står det klart att båda bilarna kommer till start o hoppas på en kanon tävling. våran klass ser ut så här

18 mathias söderbäck      östgöta bsf   vw golf
19 fredrik levstad             linköpings ms   opel ascona b
20 jonas berneros            silverdalens msk  saab 900
21 christoffer johansson    åtvidabergs mk   vw golf 2
22 christian karlsson         åtvidabergs mk vw golf gt
23 jimmy johansson          åtvidabergs mk vw golf 2

tar denna tävling som en uppladdning iför marknadsnatta så satsar på o hitta fart o tempo denna tävling alltså det som inte fanns i tjust

Bara att ta nya tag...

Nu är det bara att ladda om efter bottennappet i Tjustknäppen, Jimmy kommer att åka Jehandersprinten som lite uppladdning inför Marknaddsnatta, som är finalen i Öppna Östgöta Mästerskapet där Jimmy och jag ligger på en tredje plats totalt bland Grupp E, det är även finalen i östergötlands DM där vi ligger på en andra plats i C Grupp-E. Vi är bara 1 poäng efter andraplatsen ÖÖM och 2 poäng efter förstaplatsen i DM. 
//Kartis Viktor 

Tjustknäppen

ett riktigt bottennapp för hela teamet blev det i helgen. Viktor o jag börja i ett riktigt bra tempo men redan efter några km höll det på att gå riktigt illa när vi va på väg att åka rakt ut i några stora tallar i en farlig vänster. Den krisen satt sig i huvet direkt o vi sätter riktiga skittider på båda första sträckorna. sen släpper det alla fall lite på sista sträckan o vi kan börja ladda igen men dagen va ju sen länge förstörd. Vi gör nog vår sämsta tävling hittills i år.

Chrisse o conny va lite tagna av förra helgens avåk o tog det lite lungt o klara sig runt utan några missar

Tjustknäppen

Nu är det inte många dagar kvar o det är dags att börja ladda igen. Bilarna är i princip helt startklara det återstår bara o kolla över allt så det ser bra ut o att allt fungerar som det ska.
vi har fått startnr
18 för chrisse o conny
24 för mig o viktor

viktor o jag hoppas vi kan fortsätta vår fina trend vi har (4,3,3) o även denna tävling nå en framstjuten placering trots att motståndet är hårt.

Lite bilder på den trasiga bilen


gruvrundan avklarad

Då är helgen varit över och vi kan se tillbaka på ännu en bra rallyhelg alla fall för viktor o mig. Vi hade bra tempo redan från början fast man är ju alltid lite feg på första sträckan:)
Vårt ladd gav oss alla fall yttligare en fin 3a plats att tänka tillbaka på.
Rallyts 2 sista sträckor va riktigt fina o där släppte vi på lite mer o satte riktigt fina tider trots att vi hade lite problem med växellådan under dagen. Men det va nära att vi åkte av i sista kurvan på hela rallyt då vi ännu en gång missa växel o fick använda hela vägen för att klara oss. Kolla på socknarallyvideo så kan ni köpa film från tävlingen. De filma från samanlagt 8at ställen under dagen

För chrisse o pappa fick rallyt ett snabbt slut då det redan efter ca3km åkte av o tog en tall så dagen va slut. Bilen fick intryckt front trasig bärarm, styrstag, drivaxel. Men det fixar vi snabbt o planerar att komma till start i tjust till helgen om besättningen repat sig...

Gruvrundan!!!!!

Nu sitter vi inne på serviceområdet och väntar på start kl 11:00, vi har besiktigat båda bilarna och båda blev klara för start. Vi beräknas köra ut från start 12:04, så det är ett tag kvar dit, men vi laddar förfullt med köttbullemackor och cola!!!!

strat nr klara

Nu har vi fått våra nr till helgen, här har vi vår klass:

60 Anders Hallenbring      vw golf 2 gt
61 Erik Thollen                vw golf 2
62 Pierre Andersson         vw golf 2
63 Jimmy Johansson     vw golf 2
64 Tomas Johansson         opel ascona b
65 Per Ohlson                  vw golf
66 Christoffer Johansson   vw golf 2
67 Tomas Wärn                vw golf 2 gt
68 Carl Johan Brantestad   saab 99

vad sägs om det startfältet? tufft värre till och med en elit åkare i klassen

mindere än en vecka kvar!!!

Snart är det dags för gruvrundan. Rycker redan i gasfoten:) vi hoppas på fint väder o fina vägar o självklart att bilarna håller.
Även denna gång möts vi av hårt motstånd men har som mål att minst en av oss ska nå topp tre.
Jag o viktor tänker alla fall inte spara bil till tjustknäppen helgen efter utan vi går ut med fullt ladd från start o hoppas på att vi kan hålla oss på vägen o sätta fina tider.
Chrisse o conny ska ju slå mig sägs det så där ska det nog också laddas:)
håll koll på c-grupp e på lördag! kom ihåg att man ser skillnaden på grillen vem det är.
återkommer med start nr

nedräkning

nu börjar vi värma upp för hemma tävlingen. men i helgen blir det o skruva bil då vi planerar att byta en krökt bakaxel på chrisses bil.  Hoppas det flytter på o går bra så vi slipper stressa i veckan:) själv tänkte jag hinna provåka bilen samt finputsa på bilen.. vi håller igång

RSS 2.0